Thuis Nieuws

Deelgenomen aan Internationale de Mijnbouwconferentie van China op 9 Oktober, 2019

Certificaat
Van goede kwaliteit Core Boorinstallatie voor verkoop
Van goede kwaliteit Core Boorinstallatie voor verkoop
Klantenoverzichten
Met eenvoudige verrichting, houden onze arbeiders EP200-borings van installatie. Sinotechdrill is een achtenswaardig bedrijf, verheugen wij ons op volgende samenwerking.

—— Nacar Suat

Wij kochten ondergrondse boorinstallatie. Deze installatie is krachtiger en regelmatig, konden wij normaal 80-100 mtrs per verschuiving boren 24. Wij zullen borings tot hulpmiddelen spoedig opdracht geven

—— Paladio

Ik gaf opdracht tot sommige diamanthulpmiddelen deze jaren, sinotechdrill verleende de zeer goede dienst en een snelle levertijd. Hartelijk dank!

—— Claudio

Hallo, is dit Ana van Colombia. Wij kochten één de boringsinstallatie van de waterput van Sinotechdrill. Het heeft gemakkelijke verrichtingssystemen en drukt gemakkelijk de kosten.

—— Ananoguera 

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Deelgenomen aan Internationale de Mijnbouwconferentie van China op 9 Oktober, 2019
Deelgenomen aan Internationale de Mijnbouwconferentie van China op 9 Oktober, 2019

Geleid door het Ministerie van Natuurlijke rijkdommen en de Overheid van de Gemeentelijke Mensen van Tianjin, werd de Internationale de Mijnbouwconferentie van China van 2019 (21ste) die door de de Mijnbouwvereniging van China wordt ontvangen gehouden op het de Overeenkomst en de Tentoonstellingscentrum van Meijiang in Tianjin vanaf 9-11 Oktober, 2019.
Als globale mijnbouwtop en tentoonstelling, is de Internationale de Mijnbouwconferentie van China één van de vier belangrijkste de mijnbouwgebeurtenissen van de wereld. Het is één van de grootste minerale de exploratie en de ontwikkelingshandelsplatforms van de wereld, die geologische exploratie, exploratie en ontwikkeling behandelen, ontginnend rechten handel drijvend, mijnbouwinvestering en financiering. De volledige industriële ketting, zoals uitsmelting en verwerking, technologie en materiaal, en de mijnbouwdiensten, heeft een actieve rol in het bevorderen van uitwisselingskansen voor binnenlandse en buitenlandse mijnbouwbedrijven en het versterken van wederzijdse samenwerking gespeeld.
De gebeurtenis trok meer dan 10.000 overheidsambtenaren, deskundigen en geleerden van mijnbouworganisaties en financiële instellingen van meer dan 50 landen en gebieden aan. Als professionele leverancier van het mijn intelligente materiaal, namen wij aan deze tentoonstelling deel, en de klanten die bij de tentoonstellingsplaats kwamen raadplegen en onderhandelen waren in constante stroom.
De het werkfilosofie van „Chuangyuan Zhiyuan“ van het bedrijf „de kwaliteitswinsten“ en, „samenwerking en win-win“ bedrijven principes, voorzien van ganser harte klanten van kwaliteitsproducten en nadenkende en geschikte pre-sales, de naverkoopdienst!

Bartijd : 2019-10-18 00:07:36 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sinotechdrill International Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Liu

Tel.: 0086-18612948866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)