Thuis

Sinotechdrill International Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Sinotechdrill International Co., Ltd certificaten
China Sinotechdrill International Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Met eenvoudige verrichting, houden onze arbeiders EP200-borings van installatie. Sinotechdrill is een achtenswaardig bedrijf, verheugen wij ons op volgende samenwerking.

—— Nacar Suat

Wij kochten ondergrondse boorinstallatie. Deze installatie is krachtiger en regelmatig, konden wij normaal 80-100 mtrs per verschuiving boren 24. Wij zullen borings tot hulpmiddelen spoedig opdracht geven

—— Paladio

Ik gaf opdracht tot sommige diamanthulpmiddelen deze jaren, sinotechdrill verleende de zeer goede dienst en een snelle levertijd. Hartelijk dank!

—— Claudio

Hallo, is dit Ana van Colombia. Wij kochten één de boringsinstallatie van de waterput van Sinotechdrill. Het heeft gemakkelijke verrichtingssystemen en drukt gemakkelijk de kosten.

—— Ananoguera 

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Sinotechdrill International Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Sinotechdrill International Co., Ltd fabriek productielijn 1

  Sinotechdrill International Co., Ltd fabriek productielijn 2

   

   

   

 • R & D

  Team van Talent:

  Een wetenschappelijk en technologisch die ontwikkelingsteam door nationale die techniekacademicus wordt geleid en door nationale de industriedeskundigen wordt geleid;
  Professor, hogere ingenieur, doctoraal en doctoraal examen wetenschappelijke en technologische talenten op verscheidene niveaus;
  Technicus-geleid verwerkende team

   

  Technologie:

  Het ontwikkelingsteam van het de mijnbouwproduct van het bedrijf deskundig-vlakke won de tweede prijs van Nationale Wetenschap en Technologievooruitgangstoekenning, de eerste prijs van provinciale en op ministerieel niveau wetenschappelijke en technologische vooruitgang, en een aantal tweede prijzen.

  Sinotechdrill International Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

   

  Onze octrooien:

  Het bedrijf beschouwt technologische innovatie als belangrijk onderdeel van ondernemingsontwikkeling. Op basis van uitgebreid onderzoek van de gebruiksstatus van traditionele producten en de absorptie van buitenlandse geavanceerde technologie, hebben wij 20 nationale uitvindingsoctrooien, de goedkeuring van 10 uitvindingsoctrooi aangevraagd, en softwareauteursrecht in afwachting van goedkeuring verkregen. In het project, zijn 10 nationale gebruiksmodellen verkregen, worden 4 uitvindingsoctrooien toegepast voor, en 4 gebruiksmodellen worden toegepast.

   

  Sinotechdrill International Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  Productievergunning:

  Onze machines van het mijnbouwmateriaal hebben het nationale de mijn van de veiligheidsproductie elektromechanische testen overgegaan en het nationale de veiligheidscertificaat van het mijnbouwproduct verkregen.

   

  Sinotechdrill International Co., Ltd fabriek productielijn 2

   

   

   

Contactgegevens
Sinotechdrill International Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Liu

Tel.: 0086-18612948866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)