Thuis Nieuws

EXPONOR CHILI met succes Gebeëindigde 2019

Certificaat
Van goede kwaliteit Core Boorinstallatie voor verkoop
Van goede kwaliteit Core Boorinstallatie voor verkoop
Klantenoverzichten
Met eenvoudige verrichting, houden onze arbeiders EP200-borings van installatie. Sinotechdrill is een achtenswaardig bedrijf, verheugen wij ons op volgende samenwerking.

—— Nacar Suat

Wij kochten ondergrondse boorinstallatie. Deze installatie is krachtiger en regelmatig, konden wij normaal 80-100 mtrs per verschuiving boren 24. Wij zullen borings tot hulpmiddelen spoedig opdracht geven

—— Paladio

Ik gaf opdracht tot sommige diamanthulpmiddelen deze jaren, sinotechdrill verleende de zeer goede dienst en een snelle levertijd. Hartelijk dank!

—— Claudio

Hallo, is dit Ana van Colombia. Wij kochten één de boringsinstallatie van de waterput van Sinotechdrill. Het heeft gemakkelijke verrichtingssystemen en drukt gemakkelijk de kosten.

—— Ananoguera 

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

EXPONOR CHILI met succes Gebeëindigde 2019

EXPONOR CHILI met succes Gebeëindigde 2019

EXPONOR CHILI met succes Gebeëindigde 2019

 

Wij hebben een partij van EXPONOR CHILI 2019 bereikt. De klanten van over de hele wereld hebben duidelijke belangstelling aan onze verhogings boring machine, zijn zij enthousiast om meer informatie over onze producten te krijgen.

 

Als professionele leverancier van het mijn intelligente materiaal, Internationale heeft Sinotechdrill altijd bij de innovatie aangedrongen en eerst aangedrongen op kwaliteit. Het eerste gemotoriseerde kruippakje heft boring installatie in China op en de eerste scherpe groef heft boring installatie in Azië op hoogst is erkend door klanten en de maatschappij.
 
 

 

 

Bartijd : 2019-06-03 17:15:14 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sinotechdrill International Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Liu

Tel.: 0086-18612948866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)