Thuis Productende roterende compressor van de schroeflucht

Compressor van de olie de Vrije Lucht, de Luchtcompressor van de Schroef Vergeldende Zuiger 728 - 3777 NM van ³ /h de Capaciteits

Certificaat
Van goede kwaliteit Core Boorinstallatie voor verkoop
Van goede kwaliteit Core Boorinstallatie voor verkoop
Klantenoverzichten
Met eenvoudige verrichting, houden onze arbeiders EP200-borings van installatie. Sinotechdrill is een achtenswaardig bedrijf, verheugen wij ons op volgende samenwerking.

—— Nacar Suat

Wij kochten ondergrondse boorinstallatie. Deze installatie is krachtiger en regelmatig, konden wij normaal 80-100 mtrs per verschuiving boren 24. Wij zullen borings tot hulpmiddelen spoedig opdracht geven

—— Paladio

Ik gaf opdracht tot sommige diamanthulpmiddelen deze jaren, sinotechdrill verleende de zeer goede dienst en een snelle levertijd. Hartelijk dank!

—— Claudio

Hallo, is dit Ana van Colombia. Wij kochten één de boringsinstallatie van de waterput van Sinotechdrill. Het heeft gemakkelijke verrichtingssystemen en drukt gemakkelijk de kosten.

—— Ananoguera 

Ik ben online Chatten Nu

Compressor van de olie de Vrije Lucht, de Luchtcompressor van de Schroef Vergeldende Zuiger 728 - 3777 NM van ³ /h de Capaciteits

China Compressor van de olie de Vrije Lucht, de Luchtcompressor van de Schroef Vergeldende Zuiger 728 - 3777 NM van ³ /h de Capaciteits leverancier
Compressor van de olie de Vrije Lucht, de Luchtcompressor van de Schroef Vergeldende Zuiger 728 - 3777 NM van ³ /h de Capaciteits leverancier Compressor van de olie de Vrije Lucht, de Luchtcompressor van de Schroef Vergeldende Zuiger 728 - 3777 NM van ³ /h de Capaciteits leverancier Compressor van de olie de Vrije Lucht, de Luchtcompressor van de Schroef Vergeldende Zuiger 728 - 3777 NM van ³ /h de Capaciteits leverancier Compressor van de olie de Vrije Lucht, de Luchtcompressor van de Schroef Vergeldende Zuiger 728 - 3777 NM van ³ /h de Capaciteits leverancier

Grote Afbeelding :  Compressor van de olie de Vrije Lucht, de Luchtcompressor van de Schroef Vergeldende Zuiger 728 - 3777 NM van ³ /h de Capaciteits

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Atlas copco
Certificering: ISO & CE
Modelnummer: ZD1200-4000VSD

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Based on Detailed Order
Verpakking Details: houten geval of in massa
Levertijd: Op basis van gedetailleerde volgorde
Levering vermogen: 50 PCs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Capaciteit: 728 - 3777 NM ³ /h Capaciteitsnieuwigheid (l/s): 220 - 1141 l/s
model: ZD1200-4000VSD merk: Atlascopco
Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienst Geïnstalleerde motormacht: 155 - 780 kW

ZD van atlascopco is de alliantie van de de schroefcompressor van wereld beroemde Zr, die kwaliteits droge lucht bij middelgrote druk leveren, en de hoogst efficiënte spanningsverhoger van D die de lucht aan 40 bar brengt. ZD vertegenwoordigt een spectaculaire vooruitgang in het vergelden van technologie. Het is een kampioen in energie - de besparing en zijn ontwerp zijn revolutionair. U zult zijn het tot zwijgen brengen luifel en zijn concrete grondplaat waarderen die installatie zo gemakkelijk maakt. Met zijn talrijke versies en veelzijdigheid, brengt ZD enorme voordelen aan uw bodemlijn.


Klantenvoordelen

 • Verklaarde olievrije 100% – ZD-de compressoren voorzien u van de zuivere, schone lucht van 100% die aan KLASSE 0 van ISO 8573-1 (2010) certificatie voldoet. KLASSE 0 betekent nul risico van verontreiniging; nul risico van beschadigde of onveilige producten; nul risico van verliezen van operationele onderbreking; en nul risico om de met moeite verkregen professionele reputatie van uw bedrijf te beschadigen. In de Atlas van 2006 was Copco de eerste fabrikant in de wereld om dergelijke certificatie op een olievrije compressor te ontvangen.
 • Hoge betrouwbaarheid – de betrouwbaarheid van ZD is gebaseerd op verscheidene grondbeginselen. De eerste compressiestadia zijn roterend, die wereld beroemd voor betrouwbaarheid zijn. De lucht is droog bij de afzet van de schroefcompressor, zo slechts gaat de droge lucht de spanningsverhoger van D in, eliminerend problemen met betrekking tot condensaten. Het horizontale ontwerp van de spanningsverhoger van D, met lage trillingsniveaus, verzekert met lange levensuur van interne componenten.
 • De maximumenergie - besparingen die – een 4 stadiumconfiguratie, ZD is 7% efficiënter in termen van energie dan de typische 3 stadiumconfiguratie zijn. Daarnaast kunt u energiekosten verder drukken door de vereiste lossingsdruk tussen 25 aan te passen verspert (362 psig) en 40 bar (580 psig). ZD is ook beschikbaar in een versie van (VSD) van de Veranderlijke Snelheidsaandrijving, die 35%-energie toelaten - besparingen. Voor blazende die machines met systemen van de luchtterugwinning worden uitgerust, die staat de lucht terug naar de spanningsverhoger verdere significante energie toe - besparingen de opnieuw injecteren.
 • De geavanceerde controle en de controle – om efficiency en betrouwbaarheid te maximaliseren, Elektronikon® controleren de hoofdaandrijvingsmotor en regelen systeemdruk binnen een vooraf bepaalde en smalle drukband. Het controlemechanisme Elektronikon® kan aan uw specifieke behoeften met extra sensoren, digitale contacten, fieldbus en SMS-communicatie functies worden aangepast. In combinatie met het veelvoudige de compressorcontrolemechanisme van S, wordt de verrichting van uw volledige compressorruimte geoptimaliseerd.
 • Een brede serie van oplossingen voor uw compressorruimte – ZD staat u toe om uw middelgrote druk en hoge druknetwerken te beheren afzonderlijk, die uw investering en vloerruimte optimaliseren.
 • Laag onderhoud – voor luchtgekoelde versies, is geen extern koelsysteem nodig, besparend op investering, onderhoud en waterverbruik.
 • Gebruik tweemaal Uw die Energie - met de aanpassing van een de Controleeenheid van de Hitteterugwinning, kan de energie in het koelwater van uw water gekoelde ZD wordt teruggekregen voor verscheidene gebruik worden gebruikt: boilers, het verwarmen van gebouw, douches, het schoonmaken processen. Dit bespaart heel wat energie.
Technische Beschrijvingen
Capaciteitsnieuwigheid (l/s) 220 - 1141 l/s
Werkdruk 25 - 40 bar (e)
Geïnstalleerde motormacht 155 - 780 kW
Capaciteitsnieuwigheid (m ³ /h, cfm) 792 - 4110 m ³ /h
Capaciteit 728 - 3777 NM ³ /h
Behandelde gassen lucht, stikstof

 

 

Compressor van de olie de Vrije Lucht, de Luchtcompressor van de Schroef Vergeldende Zuiger 728 - 3777 NM van ³ /h de Capaciteits

 

Onze Diensten:

 

 1. Systeem voor kwaliteitscontrole.
 2. De naverkoopdienst.
 3. Gloednieuw & gebruikt niet.
 4. Producttekening en ontwerp.
 5. de 24 urendienst.

Contactgegevens
Sinotechdrill International Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)